Jäsen- ja käyttöoikeusmaksut 2023

Canoan jäsen- ja käyttöoikeusmaksut ovat nyt maksettavissa Suomisportissa, eräpäivä 31.3.2023. Laskut löydät Sporttitilisi avoimista maksuista. Syyskokouksen tekemien päätösten mukaan jäsen- ja kausimaksuihin ei tullut korotuksia. Kausimaksut ovat muodostuneet edellisen vuoden perusteella.
-Jos jatkat kuten viime vuonna, riittää, että maksat Suomisportin kautta jäsen- ja kausimaksut eräpäivään mennessä.
-Jos haluat kaluston käyttöoikeuden tälle vuodelle (eikä sinulla ollut sitä viime vuonna), vaihtaa viimevuotisen käyttöoikeuden toiseksi tai luovut käyttöoikeudesta, ilmoita siitä Danille: jasensihteeri.canoa@gmail.com tai Maaritille: rahastonhoitaja.canoa@gmail.com , jotka tekevät muutokset. Muutoksen jälkeen kausimaksu päivittyy/poistuu Sporttitililläsi.
-Jos sinulla on kajakkipaikka Bredanilla ja tarvitset/haluat käyttää myös kerhon kalustoa (avokanootti/kajakki/mela/liivit tms), voit ostaa kaluston lisäkäyttöoikeuden (kausimaksu 30 €). Ilmoita siitä Danille: jasensihteeri.canoa@gmail.com tai Maaritille: rahastonhoitaja.canoa@gmail.com , jotka tekevät muutokset. Muutoksen jälkeen kausimaksu päivittyy Sporttitilillesi.

Kajakkipaikkamuutokset vajamestarin kautta: vajamestari.canoa@gmail.com