Canoan retkimelojat

Kanoottivajamme Bredan on ahkerassa käytössä ja vapaat kajakkipaikat ovat harvassa. Jäsenet, jotka ovat maksaneet  käyttöoikeusmaksun voivat käyttää seuran melontakalustoa.

Joka tiistai-ilta toukokuun alusta syyskuulle järjestetään jäsenille (ei vieraita!) ohjattu tiistaimelontaretki. Melontamatka valitaan osallistujien mukaan, tilanteen mukaan ryhmä jaetaan kahteen osaan.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan heti melontaharrastuksesi alussa tai aktiivisena melonnan harrastajana. Ilmoittaudu tiistaimelontaan Suomisportissa etukäteen riittävän vetäjämäärän varmistamiseksi. Olethan vajalla lähtövalmiina klo 17.45.

Tekniikkatorstai, melontatekniikkaharjoitus jäsenille järjestetään torstaisin  klo 18 alkaen kesäkaudella. Muista ilmoittautua!

Aiheet vaihtelevat osallistujien tarpeiden ja kiinnostuksen mukaan (esim. tehokas eteenpäinmelontatekniikka, ohjaavat melanvedot, tuennat, aallokkomelonta, eskimopyörähdykset, reskutukset). Tekniikkatorstait on tarkoitettu kaikille jäsenille – myös juuri peruskurssin käyneille. Aloittelijatkin rohkeasti mukaan!

Järjestämme jäsenille kursseja myös muista melontaan liittyvistä aiheista kuten navigointi ja retkeily. Kerro mikä sinua kiinnostaa, niin pyritään toteuttamaan. Talvikaudella on uimahallivuoroja mm. eskimokäännöksen harjoitteluun. Kaikille kursseille ennakkoilmoittautuminen.

Kesän aikana järjestämme useamman ohjatun päivä- ja viikonloppuretken. Nämä ilmoitetaan Suomisportissa. Pidemmät retket vaativat jonkin verran retki- ja melontakokemusta muuttuvissa olosuhteissa, mutta kauden aikana tehdään myös päivän tai viikonlopun kestäviä helppoja retkiä, jotka sopivat aloittelijoille ja vähemmän meloneille. Retkikutsussa on kerrottu retken vaativuusluokka.

Suuri osa jäsenistämme meloo säännöllisesti itsenäisesti ja tekee omia retkiä lähivesille ja kauemmaskin. Kysy rohkeasti koulutus- ja retkivastaavilta, vetäjiltä sekä muilta jäseniltä hyviä retkikohteita ja vinkkejä meloen retkeilyyn.

Retkiseuraa voit kysellä Canoan facebook-sivulla tai Canoan retkimelojien Nimenhuudossa. Nimenhuuto ei enää ole käytössä retki-ilmoittautumisissa. Sitä voi kuitenkin käyttää vaikka keskusteluun retkikohteista.

Canoa tekee seurayhteistyötä mm. Kirkkonummen Melojien ja Mallasveden melojien kanssa.

Kaikkiin retkimelojien tapahtumiin ilmoittaudutaan Suomisportissa.

Retkivastaava:
Eeva Munter
retkivastaava.canoa(a)gmail.com

Koulutusvastaava:
Minna Hilkos
koulutusvastaava.canoa(a)gmail.com