Liity jäseneksi

Haluatko liittyä jäseneksi Canoaan?

Jos olet alle 20-vuotias tai olet suorittanut Canoan melonnan peruskurssin tänä tai viime vuonna, olet oikeutettu hakemaan Canoan jäsenyyttä ilman liittymismaksua. Lähetä jäsenhakemuksesi sähköpostitse: jasensihteeri.canoa(a)gmail.com

Liittymismaksu muille kuin Canoan kurssin suorittaneille ja junioreille on 130 €.

Mikäli olet suorittanut parin vuoden sisällä jonkin muun melontaseuran tai kaupallisen toimijan järjestämän melontakurssin, voit hakea Canoan jäseneksi ja maksaa liittymismaksun. Käydyn kurssin tulee olla noudattanut Suomen melonta- ja soutuliiton suosittamaa kurssisisältöä ja kurssitodistus on kyettävä esittämään. Lähetä jäsenhakemuksesi sähköpostitse: jasensihteeri.canoa(a)gmail.com
Jäsenyydestä päättää hakemuskohtaisesti seuran hallitus.

Kerro viestissä lyhyesti mm. miten kauan olet melonut, milloin ja missä olet suorittanut melontakurssin. Odota, että sinut on ensin melontataitojen perusteella hyväksytty ja suorita sitten jäsenmaksu ym. maksut.

 

Haluatko kajakille/avokanootille paikan?

Seuran jäsenillä on mahdollisuus vuokrata kanoottipaikka vajalta tai vuokrata seuran kalustoa maksamalla käyttöoikeusmaksun. Vajan avaimen saa haltuunsa panttia vastaan. Mahdollisia vapaita kanoottipaikkoja voi tiedustella vajamestarilta.

Muistathan, että Canoan vaja ei ole unohdettujen kajakkien säilytyspaikka. Moni aktiivinen meloja haluaisi kajakkipaikan, joten jos et käytä kajakkia, niin vapauta paikka sitä tarvitseville. Ilmoita jäsensihteerille vapautuvasta paikastasi.

Talkoovelvoite

Kaikilla jäsenillä on velvollisuus osallistua talkoisiin kerran vuodessa.

Oman talkoopanoksensa voi suorittaa osallistumalla seuran yhteisiin tehtäviin, kuten kevät- ja syystalkoisiin, retkien vetämisiin, tiistaimelontojen ja melontakurssien ohjaamiseen tai kaluston huoltamiseen.
Jäsenillä on mahdollisuus myös keksiä itse itselleen tehtävä kunhan se on koko seuran hyödyksi.

Talkoovihkoon, joka löytyy samasta paikasta kuin vajakirjakin, voi itse kirjata talkoosuorituksensa, myös ne jotka syntyvät kajakkien korjaustöistä, tiistaimelonnan vetämisestä tai muista talkoosuoritukseksi hyväksyttävistä toimista seuran hyväksi.

Talkoovelvoitteen voi kuitata myös maksamalla jäsenmaksun yhteydessä talkoomaksun. Perhejäsenille riittää yhteensä kaksi talkoopanosta.

Canoasta eroaminen

Jos haluat erota Canoasta, älä jätä vain jäsenmaksua suorittamatta vaan lähetä jäsensihteerille viesti asiasta. Jos sinulla on vajan avain, on se palautettava. Samalla maksamme avainpantin ilmoittamallesi tilille.