Bli medlem

Vill du bli medlem i Canoa?

Om du är under 20 år eller när du har genomfört grundkursen i paddling i Canoa, har du rätt att ansöka om medlemsskap utan att betala en inskrivningsavgift. Skicka ett meddelande till medlemssekreteraren jasensihteeri.canoa(a)gmail.com

Inskrivningsavgiften för andra än juniorer och dem som gått Canoas paddlingskurs är 130 €.

Ifall du gått någon paddlingskurs inom två år och kan uppvisa intyg på detta kan du ansöka om medlemsskap i Canoa och betala inskrivningsavgiften. Kursen skall ha följt Finlands paddlings- och roddförbunds anvisningar. Skicka din medlemsansökan per e-post till jasensihteeri.canoa(a)gmail.com Föreningens styrelse besluter fallvis om medlemskap.

Berätta I ditt meddelande om din paddlingserfarenhet, hur länge, när och var du deltagit i en paddlingskurs. Vänta att du blivit antigen och sköt sedan om medlemsavgiften och eventuella andra betalningar.

Som medlem i föreningen har du möjlighet att hyra kanotplats (för tillfället kö till platserna, kontakta vajamestari) eller hyra kanot av föreningen genom att betala en avgift för användning av utrustning. Nyckel till skjulet får man mot en nyckelpant.
Medlemmarna har talkoplikt.

 

VILL DU HAR PLATS FÖR KANOT?

Medlemmarna i klubben har möjlighet att hyra en kanotplats eller hyra föreningen  utrustning genom att betala användningsavgiften. Skjulets nyckel fås mot en pant. Skicka meddelande till vajamestari. Om det inte finns några lediga kanotplatser kommer du i kön.

Kom ihåg att Canoas skjul inte är en börtglömda kanoternas förvaringsplats. Många aktiva paddlare skulle vilja ha en kanotplats, så om du inte använder kanoten, lediggör platsen för de som önskar sig en plats. Informera medlemssekreteraren om den lediga platsen.

TALKOPLIKT

Alla medlemmar är skyldiga att delta åtminstone i en av föreningens årliga talko.

Den egna talkoinsatsen kan fullgöras genom att delta i föreningens gemensamma uppgifter såsom talko, dra utfärder, leda tisdagspaddlingar och paddlingskurser eller vårda utrustningen.

Medlemmarna har också möjlighet att själv hitta på en passlig talkouppgift åt sig så länge uppgiften är till nytta för hela föreningen.

Talkoplikten går också att kvittera genom att betala en talkoavgift i samband med medlemsavgiften. För familjemedlemmar räcker det med sammanlagt två talkoinsatser.

AVGÅ FRÅN CANOA

Om du vill avgå från Canoa, lämna inte endast medlemsavgiften obetald, utan skicka ett meddelande till sekreteraren. Om du har en nyckel till skjulet måste du returnera den och samtidigt returnerar vi nyckelavgiften till det konto du har angett.