Jäsenille

Jäsenmaksut ja muut maksut

Jäsenmaksulla saat osallistumisoikeuden Canon järjestämille retkille, kouluksiin ja tapahtumiin.

Retkimelojien tiistaimelontaan osallistuminen sisältyy jäsenmaksuun mutta jos käytät seuran kajakkia ja et ole maksanut vapaata käyttöoikeusmaksua (50€) on sinun suoritettava käyttöoikeusmaksu tiistainmelonnassa (20€).

Uimahallivuoroista veloitetaan erillismaksu.

Canoan kulutosite mm. kilpailumatkojen kustannuksia varten:
Kulutosite 2020

Haluatko kajakille/avokanootille paikan?

Seuran jäsenillä on mahdollisuus vuokrata kanoottipaikka vajalta tai vuokrata seuran kalustoa maksamalla käyttöoikeusmaksu. Vajan avaimen saa haltuunsa 50 € panttia vastaan. Jäsenillä on talkoovalvoite.

Laita viestiä jäsensihteerille. Jos paikkoja ei ole vapaana, pääset paikkajonoon.

Muistathan, että Canoan vaja ei ole unohdettujen kajakkien säilytyspaikka. Moni aktiivinen meloja haluaisi kajakkipaikan, joten jos et käytä kajakkia, niin vapauta paikka sitä tarvitseville. Ilmoita jäsensihteerille vapautuvasta paikastasi.

Canoasta eroaminen

Jos haluat erota Canoasta, älä jätä vain jäsenmaksua suorittamatta vaan lähetä jäsensihteerille viesti asiasta. Jos sinulla on vajan avain, on se palautettava. Samalla maksamme avainpantin ilmoittamallesi tilille.

Jäsensihteerin yhteystiedot

Talkoovelvoite

Kaikilla jäsenillä on velvollisuus osallistua talkoisiin kerran vuodessa.

Oman talkoopanoksensa voi suorittaa osallistumalla seuran yhteisiin tehtäviin, kuten kevät- ja syystalkoisiin, retkien vetämisiin, tiistaimelontojen ja melontakurssien ohjaamiseen tai kaluston huoltamiseen.
Jäsenillä on mahdollisuus myös keksiä itse itselleen tehtävä kunhan se on koko seuran hyödyksi.

Talkoovihkoon, joka löytyy samasta paikasta kuin vajakirjakin, voi itse kirjata talkoosuorituksensa, myös ne jotka syntyvät kajakkien korjaustöistä, tiistaimelonnan vetämisestä tai muista talkoosuoritukseksi hyväksyttävistä toimista seuran hyväksi.

Talkoovelvoitteen voi kuitata myös maksamalla jäsenmaksun yhteydessä talkoomaksun. Perhejäsenille riittää yhteensä kaksi talkoopanosta.