Bli medlem

Vill du bli medlem i Canoa?

Om du är under 20 år eller när du har genomfört grundkursen i paddling i Canoa, har du rätt att ansöka om medlemsskap utan att betala en inskrivningsavgift. Skicka ett meddelande till medlemssekreteraren jasensihteeri@canoa.fi

Inskrivningsavgiften för andra än juniorer och dem som gått Canoas paddlingskurs är 130 €.

Ifall du gått någon paddlingskurs inom två år och kan uppvisa intyg på detta kan du ansöka om medlemsskap i Canoa och betala inskrivningsavgiften. Kursen skall ha följt Finlands paddlings- och roddförbunds anvisningar. Skicka din medlemsansökan per e-post till jasensihteeri@canoa.fi Föreningens styrelse besluter fallvis om medlemskap.

Berätta I ditt meddelande om din paddlingserfarenhet, hur länge, när och var du deltagit i en paddlingskurs. Vänta att du blivit antigen och sköt sedan om medlemsavgiften och eventuella andra betalningar.

Som medlem i föreningen har du möjlighet att hyra kanotplats (för tillfället kö till platserna, kontakta vajamestari) eller hyra kanot av föreningen genom att betala en avgift för användning av utrustning. Nyckel till skjulet får man mot en nyckelpant (50€).
Medlemmarna har talkoplikt.

Medlemsavgifter 2020