Suomisport

Suomisportin käyttöönotto ja Canoan jäsenmaksu 2021

Canoa käyttää helmikuusta 2021 alkaen Suomisport -palvelua jäsen- ja seurapalvelujen hallintaan.

Suomisport on Olympiakomitean tuottama koko urheiluyhteisön nykyaikainen ja helppokäyttöinen digitaalinen urheilupalvelu. Suomisportista on käytössä myös ilmainen mobiilisovellus, joka on ladattavissa sovelluskaupoissa. Suomisport -palvelun käytettäviä toimintoja ovat esimerkiksi jäsenrekisteri, jäsenmaksujen kerääminen, ryhmäkohtainen tiedotus, ryhmäkohtaiset tapahtumat, tapahtumailmoittautumiset ja mahdollisten ryhmä- ja tapahtumakohtaisten maksujen kerääminen. Canoan selosteen henkilötietojen käsittelytoimista pääset lukemaan tästä.

Canoan nykyiset jäsenet ilmoittautuvat Suomisportin kautta jäseniksi Canoaan.

NOUDATA SEURAAVIA OHJEITA

1) Ilmoittaudu Canoan jäseneksi klikkaamalla jäsenluokkasi linkkiä

Valitse oikea jäsenluokkasi alla olevista vaihtoehdoista. Jäsenluokat perustuvat Canoan nykyisiin jäsenmaksuluokkiin. Klikkaamalla jäsenluokan linkkiä pyydät samalla vahvistusta Canoan jäseneksi. Mikäli sinulla tai huollettavallasi ei ole vielä Suomisport-tunnusta, niin järjestelmä ohjaa sinua luomaan tunnuksen kysymällä alkuun puhelinnumeroasi tai sähköpostiosoitettasi. Tunnuksen luominen onnistuu myös Suomisportin mobiilisovelluksella.

Aikuisjäsen
Jäsenmaksu 30 €.
Aikuisjäsen, perheen ensimmäinen aikuinen
Kun valitset tämän vaihtoehdon, perheen toisen aikuisen ja junioreiden jäsenmaksut ovat 0 €, eli jäsenmaksu perheelle 60 €.
Aikuisjäsen, perheen toinen aikuinen
Jäsenmaksu 0 €. Voit valita tämän vaihtoehdon, kun perheestäsi yksi aikuinen on valinnut perhemaksun 60 €. Perhealennukseen ovat oikeutettuja perheen toinen aikuinen ja perheen juniorit.
Juniorijäsen
19-vuotias tai nuorempi. Sisältää ohjatut maanantaimelonnat. Jäsenmaksu 20 €.
Juniorijäsen, perhealennuksella
Voit valita tämän vaihtoehdon sen jälkeen, kun perheestä yksi aikuinen on valinnut perhemaksun 60 €. Jäsenmaksu 0 €. Sisältää ohjatut maanantaimelonnat.
Kannatusjäsen, henkilö
Kannatusjäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka haluaa kannattaa yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa, ja joka sitoutuu noudattamaan yhdistyksen sääntöjä, määräyksiä ja päätöksiä. Kannatusjäsenellä on puheoikeus mutta ei äänioikeutta yhdistyksen kokouksissa. Kannatusjäsenmaksu 30 €.
Kannatusjäsen, yritys tai yhteisö
Kannatusjäseneksi voidaan hyväksyä oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa kannattaa yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa, ja joka sitoutuu noudattamaan yhdistyksen sääntöjä, määräyksiä ja päätöksiä. Kannatusjäsenellä on puheoikeus mutta ei äänioikeutta yhdistyksen kokouksissa. Yhteisön kannatusjäsenmaksu 500€.
Kunniajäsen
Seura myöntää kunniajäsenyyksiä henkilöille, jotka ovat merkittävällä tavalla edistäneet yhdistyksen toimintaa. Nimitys on pysyvä ja vapauttaa jäsenmaksusta. Jäsenmaksu 0€.
Liittyvä aikuisjäsen
Valitse tämä vaihtoehto, kun jäsenhakemuksesi on hyväksytty etkä ole suorittanut Canoan melonnan alkeiskurssia tänä tai viime vuonna. Sisältää liittymismaksun 130 € ja jäsenmaksun 30 €. Ei koske 19-vuotiaita eikä sitä nuorempia eikä Canoan peruskurssin tänä tai viime vuonna käyneitä.

2)  Vastaa Canoan jäsenkutsuun

Kun olet klikannut sinulle sopivaa jäsenluokkaa, saat alla näkyvän ilmoituksen. Valitse kenelle olet jäsenkutsua hyväksymässä, itsellesi vai mahdolliselle huollettavallesi – on hän jo Suomisportissa tai ei.

3) Odota jäsenyytesi hyväksyntää

Canoa vahvistaa jäsenyytesi järjestelmässä 1-3 päivän kuluessa, jonka jälkeen sinut on hyväksytty seuran jäseneksi. Jäsenmaksusi (eräpäivä 31.3.2021) näkyy Suomisportissa avoimet maksut -kohdassa vasta sitten, kun sinut on hyväksytty seuran jäseneksi. Huomaa, että järjestelmä ei lähetä erillistä ilmoitusta jäsenyyden hyväksymisestä.

Jäsenmaksulla saat osallistumisoikeuden Canon järjestämille retkille, koulutuksiin ja tapahtumiin.

Ohjeistukset muihin maksuihin, kuten käyttöoikeuksiin ja kajakkipaikkoihin, tulevat maaliskuun 2021 aikana.
Suomisportin tili- ja kirjautumisongelmissa katso ensin useimmin kysytyt kysymykset. Mikäli niistä ei ole apua, ota yhteyttä Suomisportin omaan asiakastukeen.

Canoan jäsenluokkiin liittyvissä pulmissa ota yhteyttä nellisjoberg(a)gmail.com