Canoan retkimelojat

Kanoottivajamme Bredan on ahkerassa käytössä ja vapaat kajakkipaikat ovat harvassa. Jäsenet, jotka ovat maksaneet  käyttöoikeusmaksun voivat käyttää seuran melontakalustoa.

Joka tiistai-ilta toukokuun alusta syyskuulle järjestetään jäsenille (ei vieraita!) ohjattu tiistaimelontaretki. Melontamatka valitaan osallistujien mukaan, tilanteen mukaan ryhmä jaetaan kahteen osaan.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan heti melontaharrastuksesi alussa tai aktiivisena melonnan harrastajana. Tiistaimelontaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Olethan vajalla lähtövalmiina klo 17.45

Tekniikkatorstai, melontatekniikkaharjoitus jäsenille järjestetään torstaisin  klo 18 alkaen kesäkaudella. Muista ilmoittautua!

Aiheet vaihtelevat osallistujien tarpeiden ja kiinnostuksen mukaan (esim. tehokas eteenpäinmelontatekniikka, ohjaavat melanvedot, tuennat, aallokkomelonta, eskimopyörähdykset, reskutukset).

Järjestämme jäsenille kursseja myös muista melontaan liittyvistä aiheista kuten navigointi ja retkeily. Kerro mikä sinua kiinnostaa, niin pyritään toteuttamaan. Talvikaudella on uimahallivuoroja mm. eskimokäännöksen harjoitteluun. Kaikille kursseille ennakkoilmoittautuminen.

Kuva Sami Mutanen

Kesän aikana järjestämme useamman ohjatuna päivä- ja viikonloppuretken. Nämä ilmoitetaan nimenhuudossa. Pidemmät retket vaativat jonkin verran retki- ja melontakokemusta muuttuvissa olosuhteissa mutta kauden aikana tehdään päivän tai viikonlopun kestäviä helppoja retkiä, jotka sopivat aloittelijoille ja vähemmän meloneille.

Suuri osa jäsenistämme meloo säännöllisesti itsenäisesti ja tekee omia retkiä lähivesille ja kauemmaskin. Kysy rohkeasti koulutus- ja retkivastaavilta, vetäjiltä sekä muilta jäseniltä hyviä retkikohteita ja vinkkejä meloen retkeilyyn.

Liity Canoan retkimelojien nimenhuutoon, niin näet tapahtumien tarkemmat tiedot ja voit ilmoittautua sekä käydä keskustelua aiheesta.

Kaikkiin retkimelojien tapahtumiin ilmoittaudutaan nimenhuutoon.

Nimenhuudon kalenteri

Retkivastaavat:
Eeva Munter, Ari-Pekka Korkeamäki
retkivastaava(at)canoa.fi

Koulutusvastaava:
Minna Hilkos
koulutusvastaava(at)canoa.fi