PerhemelontakurssitPerhemelontakurssi on tarkoitettu vanhemmille lapsineen (7-16v). Edellytyksinä on yksi aikuinen jokaista alle 9-vuotiasta lasta kohden sekä uimataito: aikuisilla vähintään 200m ja lapsilla vähintään 25m.

Kurssi järjestetään Canoan melontavajan läheisyydessä Espoon Suvisaaristossa.

Perhemelontakurssi kesällä 2020
24. – 26.6.2020  (ke – to – pe)  klo 17 – 20/20:30  huom. KURSSI TÄYNNÄ
ilmoittautuminen kurssille alkaa 1.3.2020!

Kurssin hinta
100€/hlö (perhealennus 10 €, jos perheessä useampi aikuinen)
Alle 15-vuotiaat lapset 35€/hlö

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset 1.3. alkaen sähköpostitse osoitteeseen kurssit(at)canoa.fi. Ilmoita haluamasi kurssi ja ajankohta sekä ilmoittajan nimi, osoite ja puhelinnumero sekä osallistuvan lapsen nimi ja ikä.

Kurssipaikat varataan alustavasti ilmoittautumisjärjestyksessä. Saat tiedon sinulle varatusta paikasta sähköpostilla muutaman päivän kuluessa. Tämän jälkeen vahvistat ilmoittautumisesi maksamalla 40 euron varausmaksun, jota ei palauteta jos et osallistu kurssille. Kurssimaksun loppuosa tulee olla maksettuna kolme viikkoa ennen kurssin alkamista.

Kurssilaisille lähetetään pari viikkoa ennen kurssin alkua sähköpostitse tarkempi kurssiohjelma, pukeutumis- ym. ohjeet.

Kesällä 2020 seuran vajalla ovat käytössä poikkeustilanteen ohjeet, joita tulee kurssillakin noudattaa:

* käsien pesu heti vajalle tullessa ja poistuessa vajalta
* oma pyyhe kajakin kuivaamiseen
* oman melontaliivin käyttö on suositeltavaa, mutta kurssin ajaksi on
mahdollista saada käyttöön myös kerhon melontaliivi, joka kuljetetaan kotiin kurssi-iltojen väliseksi ajaksi ja tuodaan mukana kurssille
* kajakin ja aukkopeitteen puhdistus ohjeen mukaan
* kurssin aikana pidetään etäisyyksiä mahdollisuuksien mukaan
* KURSSILLE SAA TULLA VAIN TÄYSIN TERVEENÄ.
Jos sinulla on hengitystietulehduksen oireita (= nuha, kurkkukipu, yskä, kuume) tai koronaviruksen oireita, et  voi osallistua kurssille ja maksu palautetaan kokonaisuudessaan. Lääkärintodistusta ei vaadita. Jos kurssin aikana saat oireita, kurssi pitää heti keskeyttää ja kurssimaksu palautetaan kokonaisuudessaan.