Siirry sisältöön

Lasten ja nuorten melontakurssit

Lasten ja nuorten melontakurssi 2020
Seuraamme aktiivisesti koronaviruksen aiheuttamaa poikkeustilannetta ja tiedotamme melontakurssin toteutumisesta ja ajankohdasta heti, kun se on mahdollista.

Lasten ja nuorten melontakurssi on tarkoitettu 9-16 -vuotiaille. Pääsyvaatimuksena on vähintään 25 metrin uimataito. Osallistujilla tulee olla oma tapaturmavakuutus voimassa.

Kurssin hinta on 50 euroa/hlö.

Melontakurssi kestää 10 tuntia ja se on jaettu viidelle päivälle á 2 tuntia. Kurssi järjestetään Canoan melontavajan läheisyydessä Espoon Suvisaaristossa.

Kurssilla tutustutaan

  • turvalliseen vesillä liikkumiseen
  • melontavälineisiin ja niiden käsittelyyn
  • melontatekniikkaan
  • melontaturvallisuuteen

Ilmoittautuminen

Sähköpostitse osoitteeseen kurssit(at)canoa.fi. Ilmoita haluamasi kurssi ja ajankohta sekä ilmoittajan nimi, osoite ja puhelinnumero sekä osallistuvan lapsen nimi ja ikä.

Kurssipaikat varataan alustavasti ilmoittautumisjärjestyksessä. Saat tiedon sinulle varatusta paikasta sähköpostilla muutaman päivän kuluessa. Kurssimaksu tulee olla maksettuna kolme viikkoa ennen kurssin alkamista.

Kurssilaisille lähetetään pari viikkoa ennen kurssin alkua tarkempi kurssiohjelma, pukeutumisohjeet yms. sähköpostitse.

Tervetuloa mukaan!

 

Maanantaimelonnat
Joka maanantai 1.6. - 17.8.2020 klo 18.00-19.00 Bredanilla.

Lapsille ja nuorille tarkoitetut ohjatut Maanantaimelonnat alkavat aina kesäkuun ensimmäisestä maanantaista ja jatkuvat koulujen alkuun saakka. Harjoitusvuoro on avoin ja maksuton kaikille 7-16 -vuotiaille, uimataitoisille (väh. 25m) Canoan jäsenille. 
Lisätietoja Canoan nuorisovastaavilta