Siirry sisältöön

Aikuisten melontakurssit

Melontakurssit kesällä 2020

Canoan järjestämät melonnan peruskurssit on tarkoitettu aikuisille, aloittelijoille ja vähän meloneille. Kurssin tarkoituksena on antaa hyvät valmiudet jatkaa melonnan opettelua turvallisesti omin päin. Pääsyvaatimuksena on uimataito (kykenevä uimaan yhtäjaksoisesti 200m). Lisäksi osallistujilla tulee olla oma tapaturmavakuutus voimassa.

Melontakurssit toteutetaan Espoossa Suvisaariston suojaisilla vesillä. Kanoottivajamme sijaitsee Suvisaaristossa Reiviikintien päässä.

Kursseilla tutustutaan

  • turvalliseen vesillä liikkumiseen
  • melontavälineisiin ja niiden käsittelyyn
  • melontatekniikkaan
  • melontaturvallisuuteen

Kurssimme ovat Suomen melonta- ja soutuliiton suositusten mukaiset ja osallistujat saavat kurssin jälkeen todistuksen osallistumisestaan. Kesto on 10 tuntia, jaettuna yleensä kolmelle peräkkäiselle (ke-to-pe) illalle, jolloin kurssi alkaa klo 18.00 ja päättyy 21.30.

Ennen kurssin alkua on hyvä tutustua Suomen Melonta- ja Soutuliiton oppimateriaaliin. Opi melomaan -opason tehty melonnan peruskurssin oheismateriaaliksi ja se jaetaan kaikille kurssilaisille.

Opi melomaan opas

Canoan melonnan peruskurssin suorittaminen (tai muulla tavoin osoitettu melontataito) on edellytys Canoaan liittymiselle.

Kesän 2020 aikuisten melontakurssit

Kurssi I ke-to-pe    27.-29.5.2020   klo 18.00 - 21.30
Kurssi II ke-to-pe         3.-5.6.2020  klo 18.00 - 21.30
Kurssi III ke-to-pe     10.-12.6.2020  klo 18.00 - 21.30

Kurssimaksut 2020

Kurssimaksu on 120 euroa / hlö. Opiskelijat ja työttömät 80 euroa / hlö.

Ilmoittautuminen 

Ilmoittautuminen alkaa 1.3.2020
Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen kurssit(at)canoa.fi. Ilmoita haluamasi kurssin numero ja aika, nimi, sähköpostiosoite ja  puhelinnumero.

Kurssipaikat varataan alustavasti ilmoittautumisjärjestyksessä. Saat tiedon sinulle varatusta paikasta sähköpostilla muutaman päivän kuluessa. Tämän jälkeen vahvistat ilmoittautumisesi maksamalla 40 euron varausmaksun, jota ei palauteta jos et osallistu kurssille. Kurssimaksun loppuosa tulee olla maksettuna kolme viikkoa ennen kurssin alkamista.

Mikäli kurssit ovat täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Ilmoitamme sinulle, mikäli kurssille vapautuu tilaa.

Kurssilaisille lähetetään pari viikkoa ennen kurssin alkua tarkempi kurssiohjelma, pukeutumis- ym. ohjeet sähköpostitse.