Maanantaimelonta

Lasten ja nuorten Maanantaimelonnat kesällä 2020
Joka maanantai 1.6. – 17.8.2020 Bredanilla Suvisaaristossa.

Ryhmä 1 (7-10-vuotiaat) 17:30-18:30
Ryhmä 2 (11-16-vuotiaat sekä kokeneet melojat) 18:30-19:30

Lapsille ja nuorille tarkoitetut, ohjatut Maanantaimelonnat alkavat aina kesäkuun ensimmäisestä maanantaista ja jatkuvat koulujen alkuun saakka. Harjoitusvuoro on avoin ja maksuton kaikille 7-16 -vuotiaille, uimataitoisille (väh. 25m) Canoan jäsenille. Osallistujilla tulee olla oma tapaturmavakuutus.

Ohjaajat ja apuohjaajat ovat kaksikielisiä. Pienimmillä melojilla on hyvä olla huoltaja mukanaan. Maanantaimelonnoissa harjoittelevat niin harraste- kuin kisamielessäkin melovat juniorit. Melontakokemusta ei tarvita, osallistujat jaetaan usein melontakokemuksen mukaisiin ryhmiin. Kausi päättyy elokuussa omiin, leikkimielisiin kilpailuihin – joissa kaikki saavat tietysti palkinnon!

Huom. Koronatilanteen vuoksi noudatamme kesän 2020 Maanantaimelonnoissa Bredanilla voimassa olevia poikkeussääntöjä. Luethan ohjeet täältä ennen melomaan tuloa. Sairaana ei saa tulla melomaan tai edes Bredanille. Huomaa, että lapsella tulee olla mukana oma pyyhe kajakin kuivaamiseen. Suosittelemme omien melontaliivien käyttöä. Bredanilla on käsienpesupiste. Pukuhuoneet ovat käytössä neljälle hengelle kerrallaan. 

Ei-jäsenet voivat tulla kokeilemaan melontaa kerran ilmaiseksi. Harrastuksen jatkuessa tulee maksaa Canoan jäsenmaksu, joka on alle 20-vuotiaille vain 20 € vuodessa ja sisältää Maanantaimelontakäynnit.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja: nellisjoberg(a)gmail.com.
Tervetuloa mukaan melomaan!